Hrad z písku

Hrad z písku

Anotace: váš názor?

Hrad z písku

Ahoj, pojď si se mnou chvilku hrát
Pohleď, támhle to je můj hrad
Nemusíš se vůbec bát

Nemusíš se mnou bojovat
Já tě budu milovat

Z písku stojí starý hrad
Sto věží se tyčí k mrakům
V něm budeme kralovat
Unikneme lidským drakům
A jejich zášti vzdorovat

Obléknu ti krásné šaty
Staneš se mou hradní paní
Růží mezi poupaty
Jen pro tebe je tohle hraní
Pro tebe jsou komnaty

Na pobřeží vyplavená
Leží žena nehybně
Ona je ta vyvolená
Vím to jistě, bezchybně

Moře rozhodlo se mi tě dát
Ve vlnách tě slyším smát
Nepřemýšlím nad rozmarem
Že zrovna já tě dostal darem

V mořské pěně plavou řasy
Jako oko vrány jsou tvé vlasy
Tvá kůže je bělostná
Tvá postava zas výsostná

Vezmu si tě na svůj hrad
V něm budeme kralovat
Moře mi tě dalo darem
Tvá krása nesmí přijít zmarem

Beru si tě na svůj hrad
Do písku tě zahrabat
Autor Jesper, 15.03.2010
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký ST!

16.03.2010 10:23:00 | xoxoxo

nevím co dodat, prostě úžasné

16.03.2010 09:27:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí