Bez většího smyslu...

Bez většího smyslu...

Anotace: ...píši o nesmyslu

Tiše s hlavou na polštáři,
hledím do tmy...
Oči mokře září,
otevírám staré chrámy.

Bez většího smyslu,
v půli holé věty.
Bez rozmyslu,
zvadly všechny květy.

Proč tak zbytečně něžně?
Vzdyť to strašně pálí.
Kát se když tak zběžně,
za ztracené sny v dáli.

Tak prosím nenuť mi ten ananas,
mám na něj alergii.
Když smejěš se nedělej to nahlas,
kažíš mou smrtelnou euforii.
Autor Striptérka, 15.03.2010
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, labuť, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí