Hrnečku vař

Hrnečku vař

Anotace: _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Už to zase přetejká...
..jako v tý pohádce.
Myslím, že se jmenovala..
Hrnečku vař.

Jenže tam přetejkala kaše...
Tady z uší teče něco horšího.
Je to takový šedivo bílý....
co to může bejt?!

Nebolí to...
chce se mi spát...
Mám tě rád , nemám tě rád...
...Dala bych si mrkev...

Já mam vůbec ráda mrkve..
jsou totiž oranžový...
A louže pod mojí hlavou se zvětšuje...
To bude zase máma ječet,
že mam bordel v posteli...
Autor Striptérka, 15.03.2010
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Nergal, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí