Ulica

Ulica

Anotace: ...

Za zvuku fláut,
ladný pohyb v tanci.
V tanci žiara hviezdy
ako v bludnom pohybu svetlušiek.

V dunivom pochode
blížiacej sa búrky.
Stromy ostali v temnote,
praskali od stonky.

Srdce poskočilo
od bolesti strachu.
Mosty budúcnosti zmietlo
bez zrnka smiechu.

Pouličná lampa osvetľujúca
najhlbšie zákutia života.
Lúče mesiaca predierajúce
sa hradbou mrakov .

Žiara veľkomiest
vstupujúca do nebies.
Vôkol diaľok smejúca
sa ulica.

Zabudnutá časť existencie,
neskorá hodina.
Život len začína.
Autor mMichalj, 15.03.2010
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí