Malé blues do dlaní

Malé blues do dlaní

Anotace: ...

Ruce rozpraskané touhou
dva činžáky
kam chodí vlhko spát
Za můj neklid mohou
vnesly vítr do mých zad

Plyn na sporáku
jak slina černých pohlednic
kreslí uhlem do mraků
slunce vykrojí a ohlodá
když máš hodně chceš ještě víc
než dokážeš dát

Kde je to zvláštní ticho
hladové po dotecích
Píše se další Mnichov
Tvůj palec už taky ztich

Kde je ta zvláštní vůně
strachu z tvých opojných sil
Namalované umně
Vše co jsi kdy žil

...
Píše
Zhasne světlo
Usíná
Autor Jasmin de Paris, 15.03.2010
Přečteno 282x
Tipy 16
Poslední tipující: loveSKA, B.a.r.b.a.r, Juan Francesco de Faro, Zpátky, enigman, Mbonita, CULIKATÁ, WhiteSkull, Markéta G.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím z toho opravdový blues...

19.04.2010 21:46:00 | loveSKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí