Betonová marnost

Betonová marnost

Anotace: ...

Sbírka: Okvětí melancholie

Bolest skrytá v rezivělých ranách
a uslzených dnech
Vím,že slova prokletá
neseme si na bedrech.

Opuštěná v zoufalství
odporuje větru,dešti..
Tíží ji strach z naděje a odhodlání.
Čeká na záchranu,jež zabloudila
tam, kde lidská srdce zapomínají.
Marnost stala se zde královnou,
to pak těžko hledat pomoc..
Autor Dullsinea, 16.03.2010
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasr. romantik, Čoki, Labanda, stravla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST ach jo :(

30.03.2010 04:01:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí