Navzdory

Navzdory

Anotace: Co když zrovna já jsem ten "zlý člověk", před kterým jsme všichni varováni? (No přece nikdy nevíte, kdo se na internetu skrývá!) Berte to jako legraci.

Jsme malé děti .
A máme si dávat pozor.
Na nástrahy internetu.
Prý potřebujeme dozor.

To má být vtip? Oni poučují nás?
Nechtějí nás, děťátka, nechávat samotná.
Jen z té myšlenky jim po zádech běhá mráz.
Maminky odláká snad jen rozpálená plotna.

Ano, ano, to je naše příležitost!
My jsme děti celému webu vládnoucí.
Dospělí, my máme vše pod kontrolou.
Obejdeme se i bez vaší pomoci.

A teď mě prosím omluvte,
Jdu se přihlásit na jednu stránku (navzdory vší špatnosti)
Pod falešnou identitou a s jiným věkem,
Víte, to na truc vaší paranoidní nevěřícnosti.
Autor mašinka, 16.03.2010
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, Paulín, piťura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1:0 pro děti... Dobry

17.03.2010 22:43:00 | piťura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí