Hnev

Hnev

Anotace: keď by človek najradšej niečo šmaril o zem, ale nie je to jeho štýl

Úryvky smiechu čupia v slzách
spánok je sladká oáza
Dnes budem možno príliš drzá...

Kým klesá vo mne krivka strachu
vypľúvam smiešne písmená
Pokora v prachu bezcenná
stráca stopy ľudského pachu

Svet brní v plytkých cípoch času
plejem si svoje myšlienky
Túžba mi siaha po členky
načúvam prázdnu svojho hlasu

Dnes z úst mi vychladnuté vety
prúdiť chcú priehrštím plným
Hrudník sa mi dravo vlní
a ja si mlčím v šíre svety

Po ostrých hranách tmy sa plazím
trhám sa na márne kúsky
Môj tieň zdá sa zvláštne klzký...
Ozvena hnevu v údoch mrazí
Autor nova silueta, 16.03.2010
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí