Mapa

Mapa

Anotace: Uzlíček obrazů smotaný v klubko....

Krystaly lenosti schované
v útrobách,
obrazce radosti v tolika
podobách.
Dým marnosti stoupající
vzhůru,
lýkožrout požírající zdravou
kůru.
Mateřská náruč obdařená
teplem,
myšlenky zločince spálené
peklem.
Naděje vtištěná do pohledu
snílka,
překrásná úpatí ukrytá
v tílka.
Staletá pouta znetvořená
pilkou,
osudová setkání vykouzlená
chvilkou.
Autor Ráchel, 16.03.2010
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Kars, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí