Bank robery

Bank robery

Anotace: Chuť umřít,nechat se pohřbít,kdo to nemít???

Přiložit si devítku ke spánku,
udělat nějaký pořádný průser,
třeba vyloupit ČSOB banku,
vysyp prachy nebo si naser.

Chytit střelu mezi oči,
běžíš a najednou černo,
televize Nova to točí,
ale s kulkou meti oči je to jedno.

Zbytečná smrt člověka bez cíle,
před sebou měl velké hovno,
bežel jen tak naprázdno míle,
až se nechal zabít, a teď? Temno.
Autor Ante portam inferam, 16.03.2010
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, amores peros, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Okomentovala bych to, ale došla mi slova o=)

16.03.2010 21:41:00 | amores peros

temno..jsem ráda, že někteří ho nepoznali..

16.03.2010 21:01:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí