Kým spíme v objatí

Kým spíme v objatí

Anotace: ...ja a ty

Kým tu spíme v objatí
Ráno sa nestratí
V noci
Neumrú hviezdy
Smrť nenájde nás
Slnce sa nerozsvieti
/sme naveky zovretí
V záhade každej noci/

Kým spíme v objatí
Vonku umierajú
Vojaci v spáse vlastných
Duší
Pán farár hlási
Koniec sveta
A dieťa
Čo držalo balón plný prianí
Prepichlo ho špendlíkom
/Snáď tisíckrát/
Zatiaľ čo duchovia lásky
Spievali na šťastie
Manželom
Ležiacich vedľa seba
V chlade matky Zeme
Už milióny liet...

Tum tum tum...

A padá prach na všetky sny
Smutných ľudí
...kým my tu spíme v objatí..
Čas sa nestratil
Nezmrzol
Nezhorel...
Svet sa stále točí
Okolo vlastnej osi
A nezastaví sa
Vieš?

Kým spíme v objatí..
...ja a ty...
Autor adida, 17.03.2010
Přečteno 251x
Tipy 12
Poslední tipující: Dreamer.Z, Zorenka Ježková, enigman, Chancer, zelená víla, CULIKATÁ, modrá...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

objetí toho koho milujeme,jsou krásná ST!

17.03.2010 18:51:00 | xoxoxo

Hmm, objetí...krásná věc. Zajímavá je ta kampaň Free hug, docela bych si přál se s tím setkat :-)

17.03.2010 18:41:00 | Chancer

Nádherné objetí v páru:-)

17.03.2010 16:33:00 | CULIKATÁ

hezky obejmulo...

17.03.2010 14:54:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí