Život

Život

Anotace: Báseň o tom, jaký je náš život. Má to sloužit jako takové podíbnutí, abychom věci neodkládali na jindy, ale udělali je hned, než bude pozdě.

Žijem jenom jednou,
a tak hrozně krátce.
Přičemž vzpomínky blednou,
jako prchající zrádce.

Uplyne den
a zmizí noc.
Ztratí se náš sen,
to nezmění žádná moc.

Tolikrát jsme chybovali,
tisíckrát nám ublížili.
Avšak chyby své jsme napravili
a pokaždé odpustili.

Barvy světa jsme si užívali,
naší předností byl smích.
Všechny okamžiky jsme prožívali
a měli rádi slunce i sníh.

Někdy ztratíš,
jindy zase najdeš.
Mnohokrát zradíš,
ale jen jednou zemřeš.
Autor Sharaniel, 17.03.2010
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí