Žena

Žena

Anotace: ..měla to být písnička :)

Ona je žena
neohrožená
Chtěla by si hrát,
ale nemá s kým.

Ona je žena,
je obnažená.
Chtělaby už spát,
ale nemá s kým.

Ona je sama,
ta naše dáma.
Pořád pospíchá
a tak nemá čas.

Ona je krásná,
je tak šťastná.
Chtěla by zpívat,
ale nemá čas.
Autor Tvůj kamarád Kodein, 17.03.2010
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, ilona, Patěnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí