Požární hlásič

Požární hlásič

Anotace: Tahle báseň je trochu o životě, lidech, lásce,... Každý může najít svoje.

Vyjdu takhle na ulici,
doprava – doleva.
Náhle slyším:
Haló!!!
Co se stálo?!

Z požárního hlásiče dítě skočit, se chystalo.
V jeho mysli se dívám,
malou podlahu vidím.
Úžasný výhled má,
propast pod sebou osudnou.

Mé srdce snaží se pomáhat a vstoupat vzhůru,
kde však vzít míru,
než spustí se dolů?

Cesta zpátky dolů je složitá,
projít všechny šprušle a vedle se dívat,
jak člověku chybí křídla pro svůj let.

Z nebe pomalu snáší se déšť a mračna se stahují. Utíkejte, všichni a pryč!!!
Náhle svítím a silný šok proběhne mi tělem.
Trefil mě blesk a projel mi srdcem.
Ztěžklo mi,
že by snad potem?

Ležím, spím, nevnímám,
oči lehce otevírám.
Autor Hantec, 17.03.2010
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí