strach

strach

Anotace: končit nebo začínat?

Když už nevíš jaká jsem,
když už věříš jenom snem,
když překáží rozum srdci,
když přeříkáš svému soudci,
když už zhasla tvoje svíčka,
když ti spánek bere víčka,
když už se i stín tvůj stratil,
když ti osud všechno zhatil,
nezapomeň,že tu nejsi sám,
ty jsi obraz,a já tvůj rám.
Autor hrdza, 17.03.2010
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Patěnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí