blůs

blůs

Anotace: moje blůs

Blůs o promarněných minutách hodinách dnech,
blůs o tichém rozjímání v podvečer,
blůs o lásce i přátelství,
o dívce, kterou nosím v srdci i hlavě
a v každé buňce svého těla,
také blůs o poznání a procitnutí,
blůs deštivých večerů zejména podzimních,
mocné blůs touhy plánů a snů,
nepříčetné blůs nenávisti,
melancholické blůs všech mých depresí,
tepající blůs radostí ze života,
láskou k přírodě a světu jako takovému
kypící úžasem
a nakonec
metaforické blůs docházejícího papíru.
Autor hamba kahle, 20.06.2004
Přečteno 972x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí