Slabá píseň

Slabá píseň

Anotace: ...

Sbírka: Světy kolem nás

Slabá pisni,
dej mi svou vodu pít,
dobře chápu,
že nemůžu pochopit,
možná že vítr
stínem svým napoví,
možná, že jen tak vane...

Lesní cesto,
nechám se obejmout,
vůní listí,
které je jara proud,
možná mi písek
šuměním napoví,
možná, že tu není doma...

Zítra ráno,
až slunko zahladí,
momenty žití,
které mu neladí,
možná že stíny
budou mít pevný tvar,
možná prostě utečou...
Autor voedor, 18.03.2010
Přečteno 281x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, enigman, Psavec, Zefi, hašlerka, Agniezka, Mbonita, Javavia, CULIKATÁ, BARBYE, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozeznělá...

19.03.2010 12:32:00 | enigman

I po slabé písni může zůstat silný zážitek :)

18.03.2010 16:28:00 | BARBYE

Slabou píseň
je třeba zhutnit grogem
a silným hlasem
pohádat se z Bohem ...

A nevadí
že píseň neladí
když slunko boží
depky zahladí,

momenty žití,
***- ... k zblití ...

*

*

18.03.2010 16:23:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí