Milování

Milování

Anotace: Víte o čem píšu...? Myslete...

Usedá za klavír
se zavřenýma očima
usedá za klavír
s úmyslem hrát.

Usedá za klavír
vláčně a pomalu
usedá za klavír
urovnávajíc si noty

Usedá za klavír
vztahuje naň dlaně
usedá za klavír
s upravenými nehty

Usedá za klavír
s dlouhýma nohama
usedá za klavír
nahá a bosá

Usedá za klavír
upravujíc své vlasy
usedá za klavír
chystá se hrát.
Autor Keigh, 18.03.2010
Přečteno 232x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím, že zazní libé tóny :)

18.03.2010 16:25:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí