Pozpátku

Pozpátku

Anotace: Přesně takhle to vedu :)

Dělám věci pozpátku,
vyhýbám se začátku.
Je mi strašně,
když tvářím se šťastně.
Je mi slastně…
Padám,
často vstávám.
Padám… Kam?
Sotva to tam
znám.
Co je se mnou?
Se ptám.
Jsem klidná.
Je čas.
Zvýšit hlas.
A říct
nadešel čas být
sama sebou.
O místo se bít
s ní i s tebou.
Zbavím se lidí,
co mě ke dnu táhli,
Těch, co byli falešní kamarádi.
Proti mně se spřáhli,
a co má být?
Můžu bez nich žít.
Autor Prinzeschen, 18.03.2010
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Hazentla, Houda, Javavia, Striga, CULIKATÁ, Agniezka, modrá...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná zpověď!! ST

18.03.2010 23:19:00 | Houda

Lepší je dělat věci od začátku...A zůstat sama sebou,nenechat sebou táhnout...

18.03.2010 16:56:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí