Pesimista

Pesimista

Anotace: :(

Ploužím se smutně po ulicích
ploužím se jako stín
vodu mám dávno už někde v plicích
má duše zrodila další splín.
Lehce se otřu o špinavé auto
pomalu šlapu na chladnou zem
na zdi si přečtu ,,ty hnusná Sparto´´
nápis je ostrý jak zralý křen.
Tiše se šourám špinavou roklí
všude je bahno a nenávist
lidi jsou zhnusený a taky zmoklí
vítr si se stromy brousí svůj hvizd.
Rozbředlé ostatky z výkalů psů
vpíjí se s odérem do země
hrají tu se mnou podivnou hru
není tu vůbec nádherně.
Autor Ďábel sám, 18.03.2010
Přečteno 267x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Iv, Stoneman, ilona, Efiee, CULIKATÁ, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm,taky v tom vidím Krchovskýho...ale tohle je fakt moc hezký:)Mě se to strašně líbí!

25.03.2010 20:41:00 | ilona

...že by trošku inspirace od Krchovskýho...?...ale vydařené... ;o)

24.03.2010 11:57:00 | Efiee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí