dokonalá metafora

dokonalá metafora

představuju si život jako
dokonalou metaforu divadelního představení
které vymyslíte z fleku
plné zapomenutých slov
cizích herců
s kterými najednou hraju postelové scény
ale publiku se to líbí
tak pokračujeme
a vůbec nás nenapadne že
i metafora může jednou ztratit
význam
Autor mattoni.uz.neni, 18.03.2010
Přečteno 237x
Tipy 8
Poslední tipující: atty, ilona, strašidýlko-střapatý, enigman, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako metat fóry...

19.03.2010 12:35:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí