-Z-MIZENÍ

-Z-MIZENÍ

Dívám se na jeho čárový kódy.
Žádná sériová výroba.
Cítím
vzduch prodírající se pootevřeným oknem
svůj pohled na JEHO předloktí
jeho pohled na mých očích
svý oči
brouzdající mezi řádky
a hledající ukrytá hesla.

NO DUPLICATE

Cesty a návraty
a neobyčejný chvíle zoufalství.
Lidi
co se nesnaží zakrejvat rány.
Vzduch prodírající se pootevřeným oknem
jeho předloktí
můj pohled
jeho pohled na moje oči
moje oči
hledající skulinu
hledající pevný bod.

Hledající skulinu
kudy by se dalo zmizet.

Abych si nevšimla
že si nikdo nevšiml
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 18.03.2010
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, malá slečna, enigman, její alter ego, CULIKATÁ, mattoni.uz.neni, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí