Smyčka

Smyčka

Anotace: pravděpodobně poslední veršované dílo, zpět k volnému verši

Smyčka

Stát na samém kraji hrany
Když další krok přináší smrt
Na křídlech vrány
Z jaké jen zvolíš si strany?

Jen kokrhání kohouta
Může duši spasit
Jen on může sejmout pouta
Jen on může další den hlásit

Když smyčka jako milenka
Už kolem krku tě objímá
Když hranice zlomu je příliš tenká
Vždyť smrt starosti z beder sjímá

Jen kokrhání kohouta začíná nový den
Oznamuje příchod rána
Když smrtí jsi omámen

Den je příchod naděje
Noc odvrátila svoji tvář
Je čas splnit své ideje
Ne lehat si na oltář

Po čem však tvé srdce touží,
Když kolem něj vrána krouží?
Autor Jesper, 18.03.2010
Přečteno 258x
Tipy 12
Poslední tipující: ilona, danav, Javavia, WAYWARD, WhiteSkull, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí