čau tobě

čau tobě

Anotace: ycx

vopruz a pakárna
kolem mě od rána
sedím a nudím se
je to jak bez konce
pořád jen dokola
jeho mám za vola
ji zase zase píču
zní važně neteču
všichni sou nudicí
dal bych jim udicí
přes záda přes hlavu
fuckt nemám obavu
opravdu z ničeho
tak řikám obloho
k sobě mě jen pouštěj
at už sem moc šťastnej
protože chci lítat
do ráje zavítat
života užívat
hulívat kalívat
vstávat a chodit spát
tak proč bych se měl bát
skvěle si užiju
vše když se opiju
tak mi nic nevadí
hulení nesmrdí
tak mi už neříkej
radši se už svlíkej
že se smrdím hulením
začnem už s válením
v posteli po sobě
ted říkám čau tobě
Autor ostuda lidstva, 18.03.2010
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty máš někdy v hlavě černo viď ? :-D

21.06.2010 23:02:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí