Zadluženost věků...

Zadluženost věků...

Anotace: a bezmoc vrátit Mu to nazpět...

Z blankytné modři nekonečna
odsud až do
...nebezpečna...
táhne se rána
neskutečně věčná...

Obrovská zadluženost
věků, překročit
ještě jednou řeku
Styx naděje a zmírajících skřeků
a naposledy
...poprosit...

Postrčená vševidoucím
z hranice
strachu, sama
na pokraji krachu
už nevnímá tu pachuť
bezmoci a
pro chuť trochu
nedotknutelnosti světa...

...za dva roky plnoletá...
Autor kja-jin-ka, 18.03.2010
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Markéta G., Pevya, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky zní :)

23.04.2010 13:37:00 | Markéta G.

Moc povedená! ST.

17.04.2010 10:11:00 | Pevya

Hezká:-)

18.03.2010 21:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí