Válka

Válka

Anotace: ...

Po kříži déšť stéká...
Koňské chlupy omotané..
Okolo oheň létá...
Srdce, tak vyčerpané...
V roklině kosti lidí,
co život za nás položili.
Mrtvá duše, v černém lese,
bloudí teď po tmě, sklesle.
Voláme Gloria, anděli spas je!
Autor Mrtvý květ, 19.03.2010
Přečteno 249x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, Zorenka Ježková, Houda, WAYWARD, bird225, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí