V PŮLI MĚSÍCE

V PŮLI MĚSÍCE

Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"

V PŮLI MĚSÍCE

Tak už to skončilo,
tak naráz,
v půli měsíce,
džbány piva,
bohaté žranice,
půlnoční pitky,
nahých těl radosti
a vášeň do rána,
šunka od kosti
je dávno sežrána,
zbyly jen zbytky
a dva marodi...

Někdo jde po schodech
a brzy nás vyhodí,
domino života
řítí se s rachotem,
skončíme za plotem,
dva přístavy bez lodí
na nitích visíce,
co už nám chybí
jen svrab, vši a přijíce!
..tak už to chodí,
když všechno končí
jen tak, v půli měsíce!!
Autor Houda, 19.03.2010
Přečteno 249x
Tipy 20
Poslední tipující: jitka.svobodova, ilona, Churry, zenge, divoska_jaja, modrá..., Květka Š., enigman, Zefi, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To šálek čaje mého st...

19.03.2010 15:37:00 | zenge

Týýý jóóó:-)

19.03.2010 12:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí