BYL NASRANÝ A V HLAVĚ MĚL NASRÁNO

BYL NASRANÝ A V HLAVĚ MĚL NASRÁNO

Anotace: Asi jsem se zbláznil.

Sbírka: Malá apokalypsa duše

Byl nasraný a v hlavě měl nasráno,
nad levným pivem po život celý kroužil.
S debilním šklebem probouzel se každé ráno,
nikdy nezatrpěl, pro nic se nesoužil.

Tu upil se raz k smrti, málokdo však zaplakal,
na funus přišlo se opít mnoho debilů.
Hloupých dětí pár zde nasekal,
schopných jen klít a pít tequilu.

Dalšího dne slunce nevyšlo o nic žlutější než jindy.

Jeho bejvák se nezměnil, za oknem stále otravný pták pěl,
žel nepotřeboval svou postradatelnost řešit, žil a nevěděl.
Vždyť nevědomost není o nic míň věčná než cokoli jiného - bohužel.
Autor Ještěr, 19.03.2010
Přečteno 450x
Tipy 5
Poslední tipující: PPetrushka, CULIKATÁ, ewon, Houda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevědomost je velký problém.

19.03.2010 21:40:00 | PPetrushka

:-))))))))) ST

19.03.2010 16:15:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí