Pláčem

Pláčem

Anotace: ..........

sedím na posteli, venku je krásně
další slza padá na deku, myslím to vážně
jsem smutný a pláču, pláčou oči pláče srdce
sakra!!!nechtěl jsem to tak přece
jsem jak ryba mrtvá v řece
moři, ve světě, kterej se boří
naději!!!naději!!!dej mi prosím naději
prosím hned, už ne později
zítra je možná pozdě
čelim neskutečný hrozbě
já a moje myšlení
netváříme se, že je všechno skvělý
pláčem!!!!křičíme!!!
co bude zítra ani jeden netušíme!!!
Autor Vladimír Kočka, 19.03.2010
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi mila diky :)

19.03.2010 18:00:00 | Vladimír Kočka

Culík Ti dá tip,culík,koment a utři slzu.Zacul se na nás:-)).Ono se to ještě třeba obrátí v dobrý konec.

19.03.2010 17:59:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí