Tramvajová

Tramvajová

Anotace: V čele kvantita a za ní v dáli plazí se kvalita. Omlouvá mě moje mládí? Možná. Není válka a múzy stejně mlčí.

Dnes v tramvaji
Kluci se smějí
A z okýnka mávají

Je to jejich svět
Ale mě úsměv
Začíná ledovět

Své zamilované jazyky
dvojice proplétá
Hřeje mne kule z fyziky

Moje problémy
Malicherně tragické
Suší se na zemi

Těším se četbou Petrarcy
Být tak Laurou!
Nemám ani na párky

Nač volati hluché
Nepřekonatelně
a logicky jednoduché.

Pořád sedím v té tramvaji.
Pojízdném světě
A kluci ještě mávají.
Autor Striga, 19.03.2010
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Strixa, Vlk v rouše, Jeněcovevzduchukrásného, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí