Bolest

Bolest

Anotace: Láska je láska...

Brouzdá se mořem
těsně po půlnoci
po kolena mořem
těsně u břehu.

A měsíc září
nad hlavou mu pluje
stříbrně září
nad hlavou jemu.

Postava člověka
jen obrys tmavý
smutného člověka
jen obrys jasný.

Postava povzdechne
a vydá se zpět
zhluboka povzdechne
a vydá se k břehu.

Lehne si do písku
tiše na záda
přemýšlí na písku
tiše dýchaje.

Sleduje měsíc
a hvězdy nad hlavou.

...už je to měsíc
a hvězdy nevědí...

že chlapec pod nimi
přemýšlí o lásce
co ztratil pod nimi
přemýšlí o smrti.
Autor Keigh, 19.03.2010
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: kaaamiiii
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí