Mohla jsem být

Mohla jsem být

Anotace: ****

Modrým nebem mohla jsem být
a hrát si s mrakem na schovávanou
ptákem šťastným že ví proč
pro zrní na dlani
vítr ze mne mohl být
a ochladit každou ránu
slzou radosti být
když podařil se plán
s růží divokou na záhoně kvést jsem mohla
být všude a drát se k slunci blíž až do rozervání těla
puklinou která ukryla Laskavec před mrazem
slunci pak otevřela bránu kdyby bylo třeba
a stát se pro život mostem
to všechno mohla jsem být.
Autor jaroslava anna, 20.03.2010
Přečteno 225x
Tipy 4
Poslední tipující: prostěholka, Zefi, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí