Kyselý úsměv

Kyselý úsměv

Anotace: Něco skrývá, ten malý baculatý amor?!

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Kyselý úsměv patetické potvory
a pár jedovatých slov zakletých do pocitu něhy
znechutí alabastrové amory
mé kruté sběhy!

Kyselý úsměv ztratil své medové kouzlo
i tu malou vrásku nad levým koutkem mých úst
štěstí mezi prsty proklouzlo
mé srdce? Zažije zase lásky půst?!

Kyselý úsměv věrný společník
snad na věčnost u mne nespočine
S mou duší ve víru harmonie - temný tanečník
Co ty na to - Darwine?!
Autor Satha, 20.03.2010
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: l'âme, ilona, CRASH, fuu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí