VIRTUÁLNÍ SEBEVRAŽDA PROSTOŘEKÉ DUŠE

VIRTUÁLNÍ SEBEVRAŽDA PROSTOŘEKÉ DUŠE

Anotace: Však oni se v tom najdou a zase se jim o kousek zhorší nálada :-)

Sbírka: Malá apokalypsa duše

Totální destrukce mladé duše,
na internetu se podařila,
v problémech máchané dítko směrem do virtuálna kluše,
brzy ho realita od sebe odstavila,
v přecpané žumpě virtuálna popravila,
velkou červenou stopku vystavila.

Z pohledu silné duše tímto nezlákané,
má ji tvoje duše jako z praku,
přežiješ-li další jaro, nemocnou a zkurvenou hlavou tolik proklínané,
budeš, ty blbe, moci hovořit o zázraku.

Kňučíš komusi do ucha, že už nemůžeš, že máš dost?
Že cesta virtuální přestala někam vést?
Jó, krutá je daň za prostořekost a paličatost,
každému co jeho jest.
Přestáváš být milovaná ratolest.

V tom světě, v němž se nacházíš, můžeš umřít hned několikrát,
ale doopravdy žít ani jednou.
zabij virtuálně sebe, přece máš už dost úzkostí pořádaných plesů,
určitě i ty máš prdel neposednou,
hurá za holkama! A do lesů!
Autor Ještěr, 20.03.2010
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Sfinx, Satha, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*V tom světě, v němž se nacházíš, můžeš umřít hned několikrát,ale doopravdy žít ani jednou.*

Chlape nenuť mě po ránu přemýšlet.. :) Jde ti to.

20.03.2010 09:49:00 | Satha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí