Škůdce

Škůdce

Anotace: , kterého je třeba vyhubit.

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Jsem jen škůdce
bakterie na plicích přírody
Nemůže mne vykašlat
dusím ji, jó já zlý parazit

Ohled na utrpení druhých?
Jó, ten pohanský blud
dřívějších dob
kdy člověk byl ještě opice

Jen, co slezu ze stromu poznání
vydám se zprznit své sny!
Autor Satha, 20.03.2010
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, ilona, Petbab, CRASH
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí