Zamilovanost

Zamilovanost

Anotace: tak jsem se poprvé zamilovala...

Děláš to schválně
a já netuším proč.
I když s´to neřek
já vím, že to bylo.

To něco mezi námi
jsme oba cítili
a já vzala odvahu
a řekla to na chodníku.

Tehdy poprvé jsi mne ranil.
Cítíl´s to samé co já
a přesto jsi se dál divil,
mlčel a stál...

Tvé pohledy na mne
se změnily od té chvíle.
Říkaly, proč jsem neměl odvahu
ale já se bála udělat to znovu.

Už dlouho jsem tě neviděla
a teď tě potkáma, něco ve mě ožije
ale po tvém boku šla
a věnoval ses jí, té mladé dívce.

Já šla naproti,
ani se nepodívala
tvůj hlas stačil mi
a já tě poznala.

Dál jsem šla a povídala nerušeně
a tys ji objal a začal líbat.
Srdce se vrátilo a na mé tváře
se rozkutálely slzy a nemohla jsem už ani doufat.

V hrudi mi teď vězí díra
a tvé jméno ve mě vyvolává
pocit, při kterém se rána otevře
a sůl se do ní nasype.

když se ráno probouzím
můj polštář je vlhký
v noci nespím anebo křicím
jak se s postupem času zaceluje ta díra v mé hrudi...
Autor Avink, 20.03.2010
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí