Jen nezmeškat..

Jen nezmeškat..

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY

Sbírka: Kluzká láska

Nechci už promeškat
nic co se tě týká
už nikdy nechci usínat
abych viděla jak na tvé tváři svítá

Ať už se usmíváš
nesmím oči zavřít
chci vidět jak usínáš
cítit tvé srdce bušit

Nablízku být ti
slyšet tě dýchat
tvé oči vidět svítit
a s tebou oblohu zhasínat

Být oporou při strastech
pomáhat se smát
tvým úsměvem na rtech
spolu se životem drát
Autor Lioness, 20.03.2010
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, CULIKATÁ, Larey
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná si to chtěla napsat jednoduše, ale působí to krapet složitě..

20.03.2010 23:18:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí