Život

Život

Anotace: Nic není na vždy

Živote, živote co jsi mi dal,
pár slibů k radosti a hned jsi ji vzal,
poťouchle po očku šklebíš se do tváře,
raději pod zadek nacpu si polštáře,
ono to vážně živote, bolí,
když dáváš člověku tou svojí holí.
Prosívám, peru se s každým svým rokem,
dívám se často slzavým okem,
směji se, pláču, hledívám na mraky,
chtěla jsem asi jen od tebe zázraky.
Živote, živote co jsi mi dal,
pár krásných dnů co odešly dál,
směješ se každému šedému vlasu,
směješ se, vysmíváš, že nemám dost času,
zastav se živote, chtěla bych řvát,
jenže já mlčím, nemám co brát.
Autor jaroslava anna, 21.03.2010
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: prostěholka, labuť, malá slečna, CULIKATÁ, Houda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život nám dává
co nosíme v myšlenkách.
Přeji,aby byly kvetoucí
a radostnou duši.
Úsměv na tváři,
ať lidé říkají,
že Vám sluší.

23.03.2010 00:29:00 | prostěholka

To je smutné...

21.03.2010 08:37:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí