Před spánkem

Před spánkem

Anotace: téma před společným ulehnutím k spánku... :)

Povídej chvíli,
Vždyť máme čas,
O světě, o lásce,
O bolesti v nás.
Řekni mi tiše,
Co v hlouby tvé duše
Bolestně kvílí
A pak zlomí ti vaz.

Bez šance uniknout,
Zavřít svou duši,
Ona to tuší,
Vždyť ona je v nás.
Do tebe proniknout,
To se mi nedaří,
Nemůžeš uniknout,
Tvé srdce je za mříží.

Proč jsi tak jiná,
Proč jsi tak zvláštní,
Nechápu tvá slova, ty zase má,
Čí je to vina,
Kdo pravdu má,
Tak nech už to být a zhasni…
Autor Kutty, 21.03.2010
Přečteno 244x
Tipy 6
Poslední tipující: nella, ilona, CULIKATÁ, Denael, malá slečna, andrusineck
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučká:-).

21.03.2010 12:18:00 | CULIKATÁ

tak tomuhle rozumím...

21.03.2010 10:05:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí