DVA BÁSNÍCI VE MNĚ

DVA BÁSNÍCI VE MNĚ

Anotace: ("Vychytralost zasnoubená s naivitou")

Leo je bezďák
Zná sílu destrukce
Okusil dno

František je aristokrat
Estét života
(Po)zná krásu
. . .
Portugalský Synek pochutnává si na
večeři o třech chodech
Slanina pod stolem ojídá mastné kosti
(dezert pro jeho psa)
Oba vypadají spokojeně

Baconova neohrabaná syrovost a
Listopadova kultivovaná poetika
(dva prsteny jedna ruka)

Dva básníci ve mně
Autor Andrea Vatulíková, 21.03.2010
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, DnyVunoru, ilona, TERezicKA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí