Jarní...

Jarní...

Anotace: Pro tu moji...

Už Nový rok za námi
a jaro přišlo zas
jsem šťasten se všemi
je krásný jarní čas.

Nebe tak čisté je
snad vše již řečeno
má duše se raduje
snad to špatné zkončeno.

A láska vyzrává
je hlubší a krásnější
jen stesk v duši zůstává
i když je šťaštnější.

I řeky hladí břehy své
přesto že v korytě je drží
tak já nabízím Ti ruce mé
ať naši lásku střeží.

Chci do hlouby duše jít
a býti v pohodě
jen s Tebou chci věčně žít
v lásce a ve schodě.
Autor vladyka, 21.03.2010
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká jarní poezie, přeji i tobě krásné jaro.

07.04.2010 20:05:00 | carodejka

Pro tu tvoji--moc hezké.
St..

21.03.2010 14:09:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí