Lavička u kostelíka

Lavička u kostelíka

Anotace: uprostřed města a přece vítězí samota kolem..

Vkrádá se zase
večer pod kůži
počítám s úsměvem
trny na růži.

Lavičky prázdné
u chrámu páně
mé ztuhlé ruce
dýchám si na ně.

Zavírám oči
myšlenky plují
zda zítřek oblečou
anebo zují.

Jediný okamžik
vědění bylo
smutných pár slov
po ní tu zbylo.

Vyjde zas slunce
na příští ráno
kamínky v dláždění
jít dál je dáno.

Na toto místo
vrátím se zítra
až půjdou vzpomínky
do mého nitra.
Autor Čoki, 21.03.2010
Přečteno 241x
Tipy 7
Poslední tipující: zelená víla, Psavec, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, modrá...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak chvíli poseď...
bude líp.

21.03.2010 17:30:00 | Květka Š.

Žádné smutky,trápení
jinak se nic nezmění
podívej se do sluníčka
vytvoř culík na svá líčka!!!:-)

21.03.2010 16:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí