Krása noci

Krása noci

Anotace: Noc má pro mě zvláštní přitažlivost.

Noc již ke svému konci se chýlí,
však vše co chci je snít ještě chvíli.
Měsíc v úplňku rozlévá svou zář,
jak ráda k němu dychtivě pozvedám tvář.
Ne nechci spát, radši budu bdít,
dívat se na černé nebe a snít.
A každý smysl ve mně jásá,
taková nádhera mi až srdce drásá.
Nebráním se pocitům, jež mají mě v moci
a opájím se tajemnou krásou noci.
Autor Charibeja, 21.03.2010
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: E., CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí