Evelínka

Evelínka

Anotace: :)

Procházky s Tebou jsou krásné a moc
ať je slunečný den či sychravá noc
můžu být obutý a nebo bos
na stromě ať zpívá si kos
za námi ať jde například los
a mne ať klidně studí můj nos.

Ať studí mne cokoliv nemám zmínku
musím pořád myslet na.. Evelínku
jak ji vidět a co ji říci
vždy když tak jest mám červenou líci.

Pindík pes obranář na ni dopustit nedá
zkus se k ní přiblížit Běda ti! Běda.
Je to psík co má krásnou paní
vím o tom když myslím na ní
a to je pořád, každým dnem víc
přijdu si jako z chleba krajíc.

Jsem suchý a co má tvrdá kůrka?
Z boty mi vždycky čouhá šňůrka.
Každý mne může mít za pouhého snílka
v mém srdci již je, má Evelínka..
Autor Ába, 21.03.2010
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ, JohnyD., malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí