Sem a tam

Sem a tam

Anotace: podle básně Otčenáška nebo koho: "Jeden pohyb"

na-rodil jsem se v Hořovicích bydlím tam a vše vám povím
o všech koutech různých domů Neruda řek Český Betlém
krásné město jaké město naše město domov-město
krásné město jaké město naše město domov-město
pojďte chlapci pojďte dívky pojďte s námi nakupovat
pojďte chlapci pojďte dívky pojďte s námi nakupovat
pojďte děti, pojďte děti, budem si hrát na zloděje
zlo se činí, zlo se koná, zlo se dělá, zlo se děje
nesnáší se, miluje se, miluje se, zlo se děje
uvnitř domů onanie, uvnitř domů rodiny jsou
tlač na pilu, tlač na pilu, miluj všechny bez rozdílu
miluj ženu bez rozdílu, zda ona tě miluje, či ne
miluj ženu, touži po ní, líp se ti pak doma honí
miluj miluj, nic neříkej, užij si slast, hodně stříkej

..

k tanci i k poslechu na http://bandzone.cz/ludmil
Autor ludmil, 21.03.2010
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, ilona, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já z toho mám tenhle pocit:
:-)))

26.03.2010 20:47:00 | ewon

zajímavé, mám z toho zvláštní pocit...

21.03.2010 21:13:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí