Lhostejnost..

Lhostejnost..

Anotace: ...celkem drsná zkušenost...

Jde večerním městem
spokojená z pracovní
schůzky
dopadla skvěle

Prohlíží si výlohy
obchodů
nenuceně se usmívá

Prochází tmavou uličkou
k autu
bezelstná
spokojená

v uších ji zní zvuk cizích
kroků
zrychlí
kroky jsou blíž
zrychlí víc
někdo ji chytá za ruku

kříčí
" Pomoc.."
Lidé se otáčí na druhou stranu
přidávají do kroku
nikdo ji nevnímá

Vytrhne se
hledá klíče
odemyká
zamyká dveře
startuje

Rychle pryč
Přes slzy téměř nevidí
strach ji projíždí tělem

Jede

Žije

...

od té chvíle jsem jiná
utíkám
i když strachu a lhostejnosti nikdy
neuteču
Autor zelená víla, 21.03.2010
Přečteno 313x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Alien.v.v.s., Labanda, enigman, Miroslav Možný, Mbonita, Dota Slunská, Niky88, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překonat...

23.03.2010 00:36:00 | enigman

prostě nádhera ST

22.03.2010 21:26:00 | xoxoxo

wau, nevím, co napsat...tahle básnička mě dostala

21.03.2010 21:09:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí