s chutí a kapsy prázdný

s chutí a kapsy prázdný

Anotace: 21032010

jednou kdysi,
bez nálady
jen tak jsem seděl a
napadlo mě
jak by bylo fajn
jít neustále
z kopce,
pro pivo
i s pivem,
stále z kopce.

svět bez kopců
vadu na kráse má,
nemam na pivo
proto stojim
jako vůl
na horizontu a
sleduju jak
se země točí
a slunce
zapadá.
Autor humus, 21.03.2010
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí