Strach

Strach

Anotace: ...

Andělská křídla chtěla bych mýt
snimi dostat se od slibů tvých
Čtu si knihy o lásce
A i když asi nezdá se
Chci zažít stejný cit
A svého prince mít
Věřit že touha stačí
A i když se slunce mračí
Tak jednou přijde den
Kdy splní se můj sen
A já zas věřit smím
V duši nemám stín
A svět tak jak je stačí
V něm všechno bude snažší
Pravda je však taková
Happyend se nekoná
Je tu všední den
V němž se ztrácím jen
Srdce velí zpět
A z dálky slyším zpěv
To kouzlo lásky volá
Já na něj hledím zdola
Nechci být už taková
Ta jež láska nezdolá
Chci svítání pozdržet
A snění si tím udržet
To nemělo se stát
Měla bych se začít bát
Autor Emira, 21.03.2010
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, akneliam, Zbyhněv, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná:-(.Snů se nevzdávej.

22.03.2010 07:50:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí