MLADÝ ČIP

MLADÝ ČIP

Anotace: ...nechám si své elektronky.

***

Tak mi mladí dali čip
do hlavy
budu psát o třídu líp
říkali
jen pomyslím a už to vím
nešílím
jen mozek trochu přehodím

retušované nadzemí
kde nic ani to nehřeje a potmě pomeje
spouští pouští do sraček hraček
já si nehraji jen potají snovám pár kaček
na joinťáček v naději
že sny v máji budou v háji o ráji
emoce nemoce starých se chytají
tak ať se raději chystají místo nám dělají
než ty jejich zrady rady rozumbrady
klišé a hrady tady své kydy patlají
klacky pod trhni si mi hází mí vrazi
my jsme ti bozi v mlází hozeni nazí
do břeček tmy my sami dá mi
tak dáš nebo nedáš tu máš fňukáš
facka je láska a když to mlaská obojí
šukáš
co stojí když stojí ta jejich zasraná láska

Tady jsem se zarazil
třeba
třeba jsem je urazil
možná také milují když slunce brouzdá po kraji
hvězdy půlnoc rozkrojí v samotě se čvachtají
pak jim slova umlknou
hledají sen a cestou svou klikatou jdou jdou jdou

***
Autor WAYWARD, 22.03.2010
Přečteno 240x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, Holis, carodejka, ilona, střelkyně1, enigman, Psavec, janewe, Kars, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky Bohu že alespoň ten čip máme v hlavě, krásně jsi to napsal!

24.03.2010 09:20:00 | carodejka

Ten čip dělá divy...ale máš to tam...skvělé!!!:-)

23.03.2010 16:33:00 | střelkyně1

hip...hop...

23.03.2010 01:00:00 | enigman

dokud nebudeme v srdci
čip mít
budeme žít
pak už jen
živořit..

ST

22.03.2010 20:47:00 | Mbonita

St..

22.03.2010 17:24:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí