po sté znova (pros mě znova)

po sté znova (pros mě znova)

Anotace: tak nějak

jsme odsouzeni nevinou
ve stech zdech leč osamělí
jdeš za jiným, já za jinou
jsme chybovali, smůlu měli

odešly doteky z pod deky
odešly vyhlídky s nadějí
zůstává snad víra na věky?
zůstávám s vírou raději

zneužitá je panny duše
smrsklá do sebe se kaje
holý cit je pražen, sušen
radovat se chuť pak taje
Autor Mladý pán P., 22.03.2010
Přečteno 249x
Tipy 8
Poslední tipující: Niky88, klara07, ilona, susana načeva, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí